LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel James de Kerstzebra. Speel ook één van de andere Kerst Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

James de Kerstzebra

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "James de Kerstzebra" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om James de Kerstzebra te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
10
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

James de Kerstzebra wil proberen om zo veel mogelijk kerstkoekjes en andere mooie dingen uit de lucht te plukken. Dit kan hij al springend doen, maar hij kan ook heen en weer slingeren aan een touw aan het plafond. Zo kan hij de dingen die wat hoger in de lucht zweven ook pakken, als je genoeg vaart maakt en op het juiste moment loslaat.

Spelbesturing

Gebruik de linker en rechter pijltjestoetsen om te bewegen. Druk op het pijltje omhoog om te springen. Wanneer James in de lucht zweeft, kun je nog een keer op het pijltje omhoog drukken om een koord aan het plafond te bevestigen. Als je daarna de linker en rechter pijltjestoetsen indrukt, kun je hem laten slingeren.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/christmas/james_the_christmas_zebra.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - James de Kerstzebra Little Game