LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Kerstmans speelgoedfabriek. Speel ook één van de andere Kerst Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Kerstmans speelgoedfabriek

Hoe te spelen?
Klik 'Toestaan' om "Kerstmans speelgoedfabriek" te spelen! Klik op 'Altijd toestaan' om Kerstmans speelgoedfabriek te spelen!

Een aantal van onze games op LeukeSpellen.Be hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op LeukeSpellen.Be is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

LeukeSpellen.Be

Een moment aub, bezig met laden...
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Your game is being loaded and this ad will be closed automatically
 
6.3
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelenNiks aanRedelijkLeukErg leukSuperBedankt voor je stem!Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Jij bent de baas over de elfen van de Kerstman. Zorg dat ze bij de juiste machine aan de lopende band staan zodat de bestelling die binnenkomt, ook gemaakt en ingepakt kan worden. Let op: de lopende band gaat door verschillende vertrekken heen: ga door de geel-grijs gestreepte deur om te zoeken naar meer elfen en machines!

Spelbesturing

Pijltjestoetsen = bewegen, spatiebalk = elfen oppakken / neerzetten.

Embed

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="http://media.jaludo.com/christmas/toy_factory.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Mijn spelletjes

Je hebt nog geen spellen toegevoegd aan je spellenlijst

Spelletjes - Kerstmans speelgoedfabriek Little Game